CO ANI MASTERCARDEM NEZAPLATÍŠ
BLOG / 26.7.2018 

TAGY: SVATBA, DODAVATELE, DOPORUČENÍ


Jaký je rozdíl mezi makeupem od kosmetičky a vizážistky?

A jaký je rozdíl mezi svatebním dortem z mléčného baru na náměstí a od cukrářky, co k němu vstávala ve čtyři hodiny ráno?
 
V některých případech jej penězi ani kartou Mastercard nezaplatíš.

Tenhle příspěvek nezastírá, že má být dobře mířenou reklamou na níže uvedené dodavatele, ale byl napsán hlavně jako varování před okamžiky, které na své svatbě opravdu zažít nechcete.

Sama jsem to před lety taky moc nevychytala.
Když jsem se podruhé vdávala, dopadla jsem...ehm...ne úplně fajn. Na zkoušku účesu ani make-upu nebyl prostor ani čas, brali jsme se na naší chalupě sto kilometrů daleko a tak jsem zavolala první kadeřnici, co jsem v dosahu okolních vesnic našla.
Nu, fotkám sice retuš zčásti pomohla, ale mně  v onen  den už nepomohlo nic.
Starší minimálně o pět let, ne že by to v mém věku bylo něco zásadního, ale přeci jen, kdo by chtěl ve čtyřiceti vypadat na padesát.  Vlasy utažené tak, že mne bolela celý  den hlava a  obličej hrající  polovinou barev, co jich na své jediné paletce paní našla.
Vdala jsem se i tak, ale na ty fotky se ani po letech moc koukat nemůžu.

A tak jsem tuhle zimu soucítila s nevěstou, které nedorazil nikdo na  vlasy ani na make-up, protože se včera přeci nepřipomněla a kosmetička nevěděla, jestli to tedy platí nebo ne.

S nevěstou, jejíž účes vloni nepřežil ani  příchod do kostela a jejíž uvolněné lokny všude  v obličeji křičely do světa, že tady bude retuš zhola nemožná.

I s nevěstou, kterou  make -up, začal opouštět okamžitě po odchodu osoby, která jej měla na svědomí, a jejíž  nalepené trsy řas se postupně poroučely  po celý den v ty nejméně vhodné okamžiky.

Už mockrát  jsem zažila  cosi velmi podobného zoufalství, protože mne kdosi postavil před volbu, že jestli nepoužiji ostré lokty, budu mít na všech zásadních fotografiích  moulu s tunovou kamerou na rameni, který rozumnou dohodu s fotografem odmítá.

Pamatuji si i na ženicha, který mi celý nešťastný přikázal fotit dort jen z jedné strany, protože se dort od maminy na mateřské, která přece peče taky dobře a kromě toho je dost levná,  během odpoledne ponořil  do pudingového krému jak Titanic do Atlantského oceánu. 
 
To všechno jsou situace, které se  stávají a přitom je tak snadné jim předejít.
Vybrat si osvědčené a prověřené dodavatele, kteří dělají svoji práci s láskou a zodpovědně.
Kteří mají zkušenosti, dovedou reagovat i na nepředvídatelné situace a umí se chovat profesionálně.
Neobtěžují nevěstu historkami ze svého mládí, nehází do sebe jednoho panáka za druhým , nepohybují se celý den v centru dění místo ní a především odevzdají profesionálně odvedenou práci.

Chcete mít jistotu, že na vás nic takového nečeká?
Pak můžete vyzkoušet:

Nejlepší vizážistku pro severní Čechy a nejen pro ně Danielu www.daniela-jirakova.cz/
Nebo její kolegyni kreativní Janu  www.janabartakova.cz/  
Nesmírně empatického kameramana Kamila  www.facebook.com/sazachiVIDEO/  
Milou a šikovnou koordinátorku Táňu s jejím týmem  www.svatbastanou.cz/kordinace-svatby.php  
Nejkrásnější ( nejen ) květinovou výzdobu od úžasné Báry https://www.instagram.com/barbora_la_c/?hl=cs  , https://www.facebook.com/BarboraCiomaga/
Nejlepší dorty široko daleko od Petry  satirartdesign.wixsite.com/dorty-satir/about  
A nakonec moji úplně nejvíc oblíbenou svatební destinaci, kouzelný, v lesích schovaný, Kristin Hrádek https://www.kristinhradek.cz/

a možná můžete zkusit i mě.

Rozhlédněte se po těhle stránkách a nebojte se napsat nebo zavolat.
Držím vám palce, ať je váš velký den minimálně takový, jaký  jste si jej vysnili :-)
image